http://fmfree.info/

FmFree 468x60

четвъртък, 9 юни 2011 г.

Макарони на фурна

Продукти за макарони на фурна

400 грама макарони
1 литър прясно мляко
1 чаена чаша захар
4 яйца
7 супени лъжици олио
170 грама сирене (натрошено)
2 пакетчета ванилия
Начин на приготвяне на макарони на фурна

Сваряваме макароните в 2 литра подсолена вода. След като се сварят ги прецеждаме от водата и пазбъркваме в олиото. Приготвяме смес от млякото, захарта, яйцата, ванилията и циренето. Към готовата смес се прибавят макароните, разбъркваме и изсипваме в намазнена тава и печем на умерена фурна до зачервяване. Добъп апетит!

вторник, 7 юни 2011 г.

Лесен кекс


Продукти:

5 яйца

2 чаени чаши захар

1 чаена чаша прясно мляко

1 бакпулвер

ванилия и настъргана кора лимон



Приготвяне:

Всичко се разбива добре, след което се прибавя 1/3 чаша олио и 3 чаени чаши брашно. Пече се на второто ниво на фурната само отдолу на 180 градуса 55 минути. Необходимо е да се спазва тази последователност. Фурната трябва да е предварително загрята.

петък, 3 юни 2011 г.

IMPULSE - "Ако ти си отидеш за миг" - "Импулс

Гласувай за тази страница

Гласувай за мен в BGTop100.com
d=document; d.write('Tyxo.bg counter<\/a>'); //-->
Гласувай за тази страница в Българския ТОП

Моят списък с блогове

www.multirama.bg/

http://zora.bg/

http://zora.bg/
Верига магазини ЗОРА: високо качество, богат и асортимент на предлаганите уреди, гарантиран произход, дълготрайност при експлоатацията, ...

www.mobilebulgaria.com

www.mobilebulgaria.com
Mobile Bulgaria - новини, мобилни телефони, борса, магазини, mobile shop, спецификации, ревюта, gsm, gps, pda, лични асистенти, аксесоари.

www.cars.bg/

www.cars.bg/
Новите, buyback и употребявани автомобили от официалните вноcители за България, автомобили от водещите автокъщи и частни лица.

novsport.com

novsport.com
Новият спортен сайт отразяващ пръв горещите новини от световната спортна сцена, ексклузивни интервюта, актуални анализи, аудио и видео материали

www.gong.bg

softvisia.com

softvisia.com
Софтуерен портал с едни от най-бързите софтуерни новини, множество статии, ревюта, ръководства, преводи и една основна цел - да помага на потребителите. Ще откриете множество линкове за изтегляне подредени в категории с подробна и полезна информация.

www.dimisoft.net

www.dimisoft.net
Предлага категоризиран софтуер за Windows с преобладаване на безплатните програми. Възможност за търсене в множество freeware сървъри

www.youtube.com